Gori 100 Advance

Gori har med Gori 100 Advance lavet en maling, som sætter nye standarder, og som underbygger deres position på det danske marked, indenfor træbeskyttelse. Gori 100 Advance er en dækkende træbeskyttelse, som er beregnet til tidligere behandlede overflader, eller slidt/gammelt træværk. Gori lover lang holdbarhed, op til 12år ! Træbeskyttelsen er…

Gori 100 Advance

Dækkeevne - 92%
Holdbarhed - 85%
Rækkeevne - 80%
Pris - 84%

85%

Anbefalet

Gori 100 Advance er danskernes foretrukne træbeskyttelse, og er en super god træbeskyttelse og maling, som giver lang holdbarhed, og en pæn farve i mange år.

User Rating: 2.19 ( 137 votes)

Gori har med Gori 100 Advance lavet en maling, som sætter nye standarder, og som underbygger deres position på det danske marked, indenfor træbeskyttelse.
Gori 100 Advance er en dækkende træbeskyttelse, som er beregnet til tidligere behandlede overflader, eller slidt/gammelt træværk. Gori lover lang holdbarhed, op til 12år !

Træbeskyttelsen er oliebaseret, som gør at det trænger godt ind i træværket, og samtidig med giver akryl pigmenterne en god beskyttelse om klimaet og solens stråler.
Der er lagt vægt på en super god dækkeevne, og derfor er træbeskyttelsen yderst velegenet til farveskift, også fra mørke til lyse farver.
Ydermer indeholder Gori 100 Advance Teflon, hvilket forstærker malingen, så den er bedre beskyttet mod vand, snavs og begroninger.

Prisen for Gori 100 Advance ligger i toppen af skalaen, men kvalitet, dækkeevne og holdbarhed, opvejer den dyre pris, så på den lange bane er denne træbeskyttelse ikke meget dyrere end de billigere alternativer. Vi kan herfra maling-guiden.dk helt klart anbefale denne træbeskyttelse til folk der kun ønsker det bedste, og ikke giver bruge deres tid på at male træværk hvert år.

Rækkeevenen for produktet er 5-12 m2 pr liter, alt afhængig af overflade. Tørretiden ligger på 6-8 timer, og den er overmalbar efter 24 timer.

Gori 100 Advance forhandles blandt andet hos BNFarver.dk til nettets bedste priser lige pt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*