Jotun DEMIDEKK Ultimate

Jotun har gennem mange år været en af de store spillere på det danske maling marked, og har gennem tiden leveret kvalitets maling, som er anvendt af både private og professionelle. De har derfor mange års erfaring i fremstilling af maling og træbeskyttelse, og deres Demidekk Ultimate er flagskibet indenfor…

Demidekk Ultimate

Dækkeevne - 94%
Holdbarhed - 96%
Rækkeevne - 91%
Pris - 68%

87%

Anbefalet

Testvinder hos maling-guiden.dk - Den bedste maling pt. på det danske marked. Vi vil derfor anbefale alle vores brugere denne maling.

User Rating: 2.32 ( 132 votes)

Jotun har gennem mange år været en af de store spillere på det danske maling marked, og har gennem tiden leveret kvalitets maling, som er anvendt af både private og professionelle. De har derfor mange års erfaring i fremstilling af maling og træbeskyttelse, og deres Demidekk Ultimate er flagskibet indenfor udendørs maling og træbeskyttelse. Demidekk Ultimate er kulminationen på 40 års erfaringer, og malingen er også fremstillet efter den nyeste AMA teknologi, som er en blanding af både akryl og alkydolie, også kaldet alkydoliemodificeret akryl. Denne nye teknologi får husets træværk til at fremstå som nymalet i rigtig mange år, sammenlignet med andre udendørsmalinger. Den bibeholder sin glans og farve langt bedre end andre malinger på markedet.
En anden fordel ved den nye formel og AMA teknologi er at malingen skulle strække langt længere, ha en forstærket vandfasthed, og give mindre penselstriber end andre udendørs malinger. Demidekk Ultimate indeholder desuden en konserverende film, som beskytter malingen mod skimmelsvamp og skimmelangreb.

Fordelene ved Demidekk Ultimate er:

  • Lange vedligeholdelses intervaller, som gør at du slipper for at male i op til 15 år.
  • Ny teknology som kombinere akryl & alkydolie maling.
  • Bibeholder sin farve og glans langt bedre end andre malinger på markedet.
  • Kort tørretid, så du hurtigere kan blive færdig med malerarbejdet.
  • Miljø & Svanemærket

Hos maling-guiden.dk kan vi varmt anbefale demidekk ultimate til de folk som ønsker en god og dækkende maling, og som ikke gider male om efter 1-2 år. Malingen ligger i den dyre ende, men dækker også væsentlig bedre end billigere malinger, så i det lange løb, vil den ikke være meget dyrere pr m2 end det billige alternativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*