Solignum Cubic 100

Solignum Cubic 100 forhandles herhjemme blandt andet hos Bilka, og prøver at blande sig i toppen af markedet for træbeskyttelse. Træbeskyttelsen er en af de nyere hybridtyper, som er baseret på både olie og vand, og påstår at give en holdbarhed på op til 15år, ligesom flere af de mere…

Solignum Cubic 100

Dækkeevne - 74%
Holdbarhed - 79%
Rækkeevne - 69%
Pris - 80%

76%

Over Middel

En god maling som dækker fint, og giver en god beskyttelse i mange år.

User Rating: 2.24 ( 293 votes)

Solignum Cubic 100 forhandles herhjemme blandt andet hos Bilka, og prøver at blande sig i toppen af markedet for træbeskyttelse.
Træbeskyttelsen er en af de nyere hybridtyper, som er baseret på både olie og vand, og påstår at give en holdbarhed på op til 15år, ligesom flere af de mere kendte mærker og udbredte mærker.
Malingen er nem at arbejde med og kan fortyndes med vand, så du også nemt og hurtigt kan rengøre dit værktøj efter brug. Malingen fremhæver træets struktur og åretegninger, og giver en god farve samt glans i mange år. Solignum 100 træbeskyttelsen indeholder også en voks teknologi som giver en ekstra voksforsegling, så vand og smuds har sværre ved at sætte sig fast på malingen. Det gør også at malingen har en selvrensende effekt når det regner, og det er derfor svært for skimmel, begroning osv at få fat i malingen.

Solignum Cubic 100 kan anvendes ovenpå allerede behandlede flader af både olie og vandbaserede træbestykkelser. Skal du male ovenpå blanke overflader, skal der først slibes, for at sikre en optimal vedhæfning.
Rækkeevnen for malingen er opgivet til 6-8m2 ved ru træ, og 8-12m2 ved høvlet træ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*