Pinotex Ultradec

Her har vi med en af de helt tunge drenge at gøre inden for træbeskyttelse. Pinotex lover ekstra lang holdbarhed, på helt op til 16år ! For at opnå en så lang holdbarhed har man gennem mange år udviklet på denne maling, og idag består den af en akrylbaseret vandig,…

Pinotex Ultradec

Dækkeevne - 86%
Holdbarhed - 98%
Rækkeevne - 92%
Pris - 72%

87%

Anbefalet

Pinotex Ultradec er testvinder, og er en super god træbeskyttelse og maling, som giver lang holdbarhed, og en pæn farve i mange år.

User Rating: 2.38 ( 251 votes)

Her har vi med en af de helt tunge drenge at gøre inden for træbeskyttelse. Pinotex lover ekstra lang holdbarhed, på helt op til 16år !
For at opnå en så lang holdbarhed har man gennem mange år udviklet på denne maling, og idag består den af en akrylbaseret vandig, og heldækkende maling, som giver en optimal beskyttelse til dit træværk mod det nordiske klima. Malingen har en selv-rengørende effekt, som gør at smuds, skimmel og andet har svært ved at hæfte på malingen når den er fuld tørret. Et unikt bindemiddel i træbeskyttelsen, gør at overfladen bliver ekstra hård, og giver en mere jævn overflade end man er vant til at se.
Malingen er testet under ekstreme forhold, og kan alligevel prale af at være miljæ og svanemærket.

Prisen for Pinotex Ultradec ligger i toppen af skalaen, men dækkeevne og holdbarhed, opvejer den dyre pris, så på den lange bane er denne super træbeskyttelse ikke meget dyrere end de billigere alternativer. Vi kan herfra maling-guiden.dk helt klart anbefale denne maling til folk der kun ønsker det bedste, og ikke giver bruge deres tid på at male træværk hvert år.

Der er tale om en halvmat maling, som tørrer op på ca. 2 time inden næste lag kan påføres. Da det er en vandbaseret maling er den yderst let at arbejde med, og pensler, ruller osv kan let rengøres under rindende vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*